Contact

Over Brovisuals

Sinds 2014 thuis in krachtige visuele producten voor non-profits

Brovisuals is sinds 2014 een full-service reclame- ontwerp- en marketingbureau, speciaal voor non-profits. Onze missie is om maatwerk WordPress websites en apps te leveren om jouw doelgroep maximaal te bereiken.

In de afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan in het realiseren van mobile en online applicaties voor diverse organisaties.

Daar we vanuit de eindgebruiker kant -met in ons achterhoofd gebruikersvriendelijkheid en efficiëntie- naar de oplossing blijven werken, is onze aanpak een succesformule.

Afhankelijk van uw wensen realiseren wij een efficiënte en aantrekkelijke oplossing.

Onze waarden

Volledige service

Volledige service betekend bij Brovisuals dat iedere opdracht met zorg behandeld wordt tot en met de aflevering.

Prettige samenwerking

Werken in een veilige en fijne omgeving stellen wij als doel voor onze medewerkers en collega's. Plezier hebben in het werk is gezond en motiverend!

Goede communicatie

Wij geloven dat een goed eindresultaat afhangt van duidelijke communicatie. Daarom streven wij naar  optimale communicatie en duidelijke afspraken.

De aandacht die nodig is

Elke opdracht heeft zorg en aandacht nodig, daarom is regelmatig overleg van groot belang in het realiseren van een goed eindproduct.

Kwaliteit

Brovisuals legt de lat hoog op het gebied van kwaliteit, service en normering. Wij stellen kwaliteit voor kwantiteit, tegen een aantrekkelijk tarief.

Ontwikkeling en groei

Graag helpen wij mensen verder groeien. Het is ons verlangen om (onze) kennis en ervaring verder te ontwikkelen en over te brengen.

Van logo tot mobile platform, wij leveren op maat.

homeenvelopesmartphonecrossmenuarrow-up