Contact

Een garage in retrostijl!

We lopen vol verwachting het terrein op. Direct zien we dé auto waar we voor gekomen zijn en nodigt ons glimmend uit voor een comfortabele proefrit.

Als we de garage binnenlopen worden we warm begroet door de eigenaar en monteurs van T&O Auto's in Nederhorst den Berg. Maar dat is niet het enige wat opvalt, de ambiance vraagt erom uitgebreid bewonderd te worden. Een aantal oldtimers staan daar mooi te pronken, liefde voor auto’s is wat we proeven – no doubt about it.

Vader & zoons de Weerd

Het kantoortje spant de kroon, waar je ook maar kijkt zie je afbeeldingen en miniaturen van oldtimers en zowat alles wat ermee te maken heeft. Terwijl wij genieten van een kop écht goeie koffie, vertelt Ton met enige trots over het familiebedrijf.

Deze omgeving inspireert en vráágt gewoon om te creëren.

We zijn nog niet thuis of ik begin met ontwerpen, want ik zie het plaatje met de bijbehorende sfeer al voor me: retrostijl!

En wanneer we de auto een paar dagen later op komen halen -want jawel, we hebben 'm gekocht- presenteer ik de ‘nieuwe stijl’ visitekaartjes van T&O auto’s. En natuurlijk superleuk om ze cadeau aan te mogen bieden... 😊

PS. T&O auto’s verkoopt niet alleen oldtimers. Die van ons valt -gelukkig- nog binnen de categorie van jongere generatie...

#brovisuals #visitekaartjes #huisstijl #retro #T&OAutos #automotive #grafischontwerp #design

homeenvelopesmartphonecrossmenuarrow-up